Buitenrit of strandrit bij Manege Bakker is het hele jaar mogenlijk om via de bossen en duin naar het strand van noordwijk te paardrijden. Privé of met een groep.

Strand- en Bosritten

Ieder weekend is er bij manege Bakker gelegenheid om te genieten van natuurgebied De boswachterij. Onder begeleiding kunt u op zaterdag en zondag zowel 's ochtends als 's middags een twee uur durende buitenrit maken die u door het bos en duin naar het strand zal leiden. Voorwaarde is dat u, voor deze buitenritten beschikt over voldoende rijervaring, wat inhoudt dat u goed moet kunnen stappen, draven en galopperen in een groep.


De buitenritten zijn van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 op zaterdag en zondag. Uiteraard kunt u bellen voor een afspraak voor een doordeweekse dag.

Strandrit Manege Bakker

Nachtritten

Ongeveer 4 keer in het jaar organiseren wij nachtritten, deze gaan net als onze buitenritten door het natuurgebied die boswachterij en over het Noordwijkse strand. Een nachtrit duurt 2 uur en worden op zaterdagavond georganiseerd. De nachtritten zijn van 21:00 tot 23:00 of van 22:00 tot 00:00 dit ligt aan de helderheid van het weer.

Strandrit in Duin Manege Bakker

Dagtochten

Manege Bakker organiseert ongeveer eens in de 2 maanden een dagtocht. Deze brengt u naar natuurgebied Meyendell of het prachtige gebied van de Amsterdamse Waterleiding Duinen.

Onze tocht naar de Waterleiding Duinen leidt u over het strand door het duin naar Restaurant de Oase waar u gedurende anderhalf uur kunt genieten van de lunch. Onze dagtocht naar Meyendell gaat over het Noordwijkse en Katwijkse strand waarna u bij de Wassenaarse Slag door het natuurlijk gebied de Berkenheide naar Pannenkoekenhuis rijdt.


U vertrekt 's ochtend tussen 9 en half 10 en arriveert weer bij Manege Bakker rond de klok van 4 uur waar u nog tot in de kleine uurtjes kunt napraten in onze gezellige foyer over deze prachtige rit!

Aan de dagtochten kunt u deelnemen in een groep maar u kunt ook met een eigen gezelschap op een door u gekozen dag een afspraak maken.

 

 

Dagtocht in duin Manege Bakker

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons bellen op werkdagen van 9.00 tot 23.00 en in de weekeinden tot 19:00 uur op telefoonnummer 0252-372628.