Pensionstalling op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk Zuid-Holland, Manege Bakker heeft alle gemakken voor de sport gerichte- als recreatieve ruiter. Met 2 binnen bakken en 5 min van bos duin en strand kunt u altijd rijden.

Pension Stalling

Stalling Manege Bakker

Manege Bakker heeft plaats voor zo’n 70 paarden. Onze accommodatie biedt een ruime box voor uw paard, twee binnenbakken van 20 x 40 meter, een stapmolen, een buitenbak van 20 x 60 meter en een longeercirkel. De paarden worden iedere morgen uitgemest en krijgen 3 maal per dag hun hardvoer en hooi of kuil.

Manege Bakker is gelegen in de Bollenstreek, op 5 minuten rijden van natuurgebied "De Boswachterij" en zo’n 15 minuten rijden van het strand wat de ligging van onze manege bijna volmaakt maakt!

 

 

Zomer Stalling

Stalling Manege Bakker

Wilt u op vakantie maar niet zonder uw paard? Bij manege Bakker kunt u tijdens de zomermaanden uw paard stallen en gebruik maken van onze accommodatie en onze prachtige uitrijmogelijkheden.

Noordwijkerhout en omgeving bieden een ruime keuze aan hotels en campings waar u zelf kunt verblijven.

 

Informatie

U kunt ons iedere werkdag bereiken van 09.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 19.00 uur op telefoonnummer 0252-372628.